Suluova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi


Vizyon: Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: Liseler Mesleğiyle Yarışıyor Okulumuz öğrencilerinden Esmanur Lafçı, Betül Kırbıyık, Beyzanur Gülbasar ve Fatma Nur Durukan Liseler Mesleğiyle Yarışıyor yarışmasında Mesleğini Canlandırmaya Hazır Mısın? görevini başarıyla yerine getirmişlerdir. 2012 OSYM Yerleştirme Sonuçları Tekvando Müsabakası 14 Mart 2012 Çarşamba günü düzenlenen Tekvando Gençler İl Müsabakasında okulumuz 2 gümüş 3 bronz madalya kazanarak il üçüncüsü olmuştur. Amasya Temalı Yarışma Ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen "Amasya Temalı Yarışmalar" şiir dalında öğrencimiz Canan SOYLU "SENDE YAŞAMAK" adlı eseri ile Jüri Özel Ödülü kazanmıştır. Kompozisyon Yarışması 29 EKİM Cumhuriyet bayramı münasebeti ile ortaöğretim öğrencileri arasında ilçe düzeyine yapılan kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Hilal ERDOĞAN "ÇAĞDAŞ TOPLUM" adlı eseri ile 1. olmuştur.

Saatler: 08:30 - 16:40
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi

Telefon - (358) 417-1244

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://suluovakml.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Taşkın Caddesi No 20 Suluova AMASYA 05500

Öğretmen :18
Öğrenci :126
Derslik :9
Atölye-İşlik :3
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :781
Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl

Yerleşim Yeri - Yeni Mahalle Taşkın Caddesi No:20 Suluova AMASYA

Adres - Yeni Mahalle Taşkın Caddesi No 20 Suluova AMASYA 05500

Ulaşım Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Amasya - Suluova ilçe merkezi(1,4 km)