KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜL TÖRENİ

lçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, Mesleki ve Teknik Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerine yönelik " Kitap Okuma Etkinliği " kapsamında yapılan yazılı sınav sonucunda ilçemizde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. 6 Ekim 2017 Cuma günü gerçekleştirilen sınavda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Şenay Şule ÖZEREN ile Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Esma DURAN 1.'liği, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fatmanur DALGIÇ ile Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Feruze BAŞ 2'liği, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Dilek KARACA ve Büşra KAHYA ile Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berke KÜSE ise 3.lüğü elde etmiştir. Ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU´nun yanı sıra Şube Müdürü Uğur MENEKŞE, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özlem ÖZDEMİR, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Davut OYAN ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zübeyde Eren IRMAK´ta katıldı.

02.11.2017 367

02-11-201702-11-201702-11-201702-11-2017