2. ZEKA OLİMPİYATLARINDA KORİDOR OYUNUNDA İLÇE 3.SÜ OLDUK.

2.Sİ düzenlenen ilçe zeka olimpiyatlarında koridor oyununda liseler arası yarışta ilçe 3.sü olan öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Pınar Sepetçiyi kutluyoruz.

28.05.2019 265

28-05-201928-05-2019

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve TÜGVA Suluova İlçe Temsilciliği işbirliğinde ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen " II. Zeka Oyunları Olimpiyatları Yarışmaları " 11 Nisan Perşembe günü sona erdi.

Belediye Kültür Merkezinde organize edilen final müsabakalarına İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ, Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK, İl Milli Eğitim Müdürümüz Doç.Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, İlçe Jandarma Komutanı Halit HAŞİMİOĞLU, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ramazan AKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet DAVU, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen final sonuçları şöyledir;

İLKOKUL TURNUVALARI

Q-BİTZ (Renkli Küpler):                                 Hedef 5 :

1. Mehmet Bilgili İlkokulu                          1. TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu

2. TOKİ Çelebi Mehmet İlkokulu               2. Mehmet Bilgili İlkokulu

3. Zübeyde Hanım İlkokulu                       3. Bolat İlkokulu

ORTAOKUL TURNUVALARI

Mangala :                                                      Surakarta :

1. Yunus Emre Ortaokulu                        1. Şehit Yüzbaşı Alper Kalem Ortaokulu

2. Cevizdibi Ş.S.Y. Ortaokulu                   2. Çeltek Madeni Ortaokulu

3. Şeker Ortaokulu                                    3. Yunus Emre Ortaokulu

LİSE TURNUVALARI

Pentago :                                                    Koridor :

1. Lokman Hekim M.T.A.L.                     1. Lokman Hekim M.T.A.L.

2. Şehit Hüseyin Kavaklı Fen Lisesi      2. Şehit Erkan Ayas M.T.A.L.

3. Şehit Erkan Ayas M. ve T.A.L.            3. Suluova Mesleki Teknik A.L.

Dereceye giren okullarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor;  başarılarının artarak devamını diliyoruz.